BLACK FRIDAY!

spar 30%
HYRE TRÅDLØST ENERGIKIT

kr 2990

kr 4184

TILBUDET GJELDER KUN 26.11.21

HYRE Trådløst energikit

HYRE skaper en trådløs verden og revolusjonerer batteribruk slik vi kjenner det i dag. Alle produktene i serien er utviklet og produsert i Norge. HYRE trådløs powerbank lagrer og fordeler strøm trådløst til dine enheter. Energien hentes fra naturen ved hjelp av HYRE trådløst solcellepanel og overføres trådløst til powerbanken eller direkte til dine enheter. Etter å ha ladet HYRE powerbank med energi fra solen kan du bruke den til å levere strøm til HYRE lykten som lyser opp teltet ditt når dagslyset er borte.

Velg selv kabel til ladeplate, den fungerer best (15W) med usb-c og CE godkjent PD lader (PD lader kjøpes separat).

kr 2990

kr 4184

bundle

HYRE trådløst energikit inkluderer


1x HYRE TRÅDLØS POWERBANK (verdi kr 1199)
 

HYRE trådløs powerbank er kjerneproduktet i HYRE-serien. Denne powerbanken er den mest robuste i markedet med sitt støv- og vanntette ytre og innebygd QI-teknologi - trådløs innhenting og overføring av strøm. Den hviler perfekt i håndflaten, og passer i lomma eller i mindre oppbevaringsrom. HYRE trådløs powerbank lades via HYRE trådløst solcellepanel eller standard trådløs lader (QI). Design av Per Finne.

Mål: 17cm x 7,5cm x 2,3cm
Vekt: 354 gram


1x HYRE TRÅDLØST SOLCELLEPANEL (verdi kr 1799) 

Dette er et hendig solcellepanel som henter inn fornybar energi fra solen for lading av dine enheter. Fyll opp HYRE trådløs powerbank eller andre Qi-kompatible produkter ved å enkelt plassere enhet på solcellepanelets ladeflate. HYRE trådløst solcellepanel er værbestandig, lett og robust, og får fint plass i for eksempel en sekk, pulk, kano, kajakk eller sykkelveske.
Lader alle produkter som støtter Qi-standard (trådløs lading).
Forsterkede hull i hjørner for festing.
Enheter kan sikres med stropp og holdes på plass av en innebygget magnet.

Mål sammenbrettet: 18,5cm x 16cm x 2cm
Vekt: 427 gram


1x HYRE TRÅDLØS LYKT (verdi 399)
 

Lykten er et unikt og praktisk tilbehør til HYRE trådløs powerbank. Lys opp teltet eller hytteromet ved å plassere lykten på powerbanken. En innebygget magnet holder den på plass. HYRE trådløs lykt er også en fin liten hjelper i hverdagssituasjoner med behov for ekstra lys.
HYRE trådløs lykt kommer i tillegg med 2 stk. USB-C-porter, som gir mulighet for å lade produkter som ikke støtter trådløs lading. Vekt kun 51 gram! Design av Per Finne.

Mål: 7cm x 7cm x 2cm
Vekt: 51 gram


1x HYRE TRÅDLØS LADEPLATE (verdi 569)
 

Denne lekre ladeplaten i heltre eik er et perfekt tilskudd til husholdningen. Den kommer med USB-C-inngang, og brukes til å lade HYRE trådløs powerbank eller andre enheter som støtter Qi-standard for trådløs lading. Velg mellom USB-C til USB-A og USB-C til USB-C kabel.

Mål: 12,6cm x 7,9cm x 1,7cm
Vekt: 90 gram


1x HYRE VOILE STROPP (Verdi kr 99)
 


1x HYRE USB KABEL (Verdi kr 119/159)
 

kr 2990

kr 4184

spar 30%

Salgsbetingelser