Add coupon code "FF" in checkout for FREE SHIPPING on purchases over 199 EUR

Frequently asked questions.

Coming soon
If you have questions, feel free to send an email to info@alteredpower.no

Kan man lade med solcelle i overskyet vær?
Solcellene vi bruker er de beste på markedet mtp overskyet vær, men lader såklart best i direkte sollys. Det er vanskelig å være nøyaktig i svaret her siden det kommer an på type skyer og vinkel fra sol, men er det delvis overskyet eller veldig tynne skyer (dis) lader det ganske bra, men er det helt overskyet lader det veldig lite.

Posisjonering solcelle ifht sol

positioning sun

Kan man lade med solcelle gjennom vinduet?
Nei. Vinduet tar bort ca 50% av effekt fra sol, det er derfor ikke sikkert det er nok styrke til at det ladder i det hele tatt. I tillegg spiller tid på året inn på styrken i sol og plassering på himmelen.

Posisjonering trådløs lading
Posisjonering er viktig for å oppnå optimal effekt ved trådløs lading. Powerbankens merkede område med en “firkant” viser ladeområde. En mobiltelefon har normalt ladeområde på midten av telefonen. Plasser Midten av mobilens ladeområde på midten av powerbankens ladeområde.

Ladetid eksempler
Ladeplate: Samsung Galaxy s10 fra 40 til 60% på 30 minutt

Bruk av Voile stropp
Voile stroppen brukes for å sikre powerbank til solcelle eller mobil til powerbank/solcelle for å holde enhetene i posisjon under bevegelse. Stroppen strammes godt, men pass på å ikke stramme for hardt rundt solcelle, da denne kan ta skade av det store trykket.

Problemer med powerbank?
For å restarte powerbank - hold inne touch sensor i mer enn 5 sekunder. Lilla lys vises når restart er aktivert.