FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Ofte stilte spørsmål.

HYRE powerbank blinker rødt, hva betyr dette?
Det betyr at powerbanken er tom for strøm og trenger å lades.

Powerbank gir ikke respons eller oppfører seg rart, hva gjør jeg?

Dersom powerbank ikke gir respons ved berøring av touch sensor eller går i feil-modus, hold på touch sensor i mer enn 5 sekunder til det lyser lilla i et av led lysene for å restarte powerbank.
Dersom ikke dette hjelper, vennligst ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Telefonen min lader ustabilt på HYRE trådløs ladeplate eller powerbank, hva gjør jeg?
Sjekk din mobil og hvor den trådløse ladeflaten på denne er posisjonert (ofte på midten, eller litt mot nedre del). Sørg for at midten av ladeflaten på din enhet posisjoneres på midten av HYRE produktets ladeflate (merket "firkant"). 
Du kan også lade med kabel fra en av HYRE lyktens to USB-C utganger. Da plasserer du lykten på powerbankens ladeflate, den vil henge fast med innebygde magneter.

Hvor lang tid tar det å lade?
Å lade en gjennomsnittlig telefon fra 0-100% på HYRE ladeplate eller powerbank skal ved riktige forhold ta mellom 2-3 timer.
Fra solcelle varierer dette i større grad basert på de ulike faktorer som beskrevet i svarene over.
HYRE powerbank derimot har betydelig større kapasitet enn en telefon med sine 14 400 mAh som gjør at å lade den opp fra ladeplaten kan ta mellom 4-6 timer.

Hvordan kan jeg bruke Voile stroppen?
Voile stroppen brukes for å sikre powerbank til solcelle eller mobil til powerbank/solcelle for å holde enhetene i posisjon under bevegelse. Stroppen strammes godt, men pass på å ikke stramme for hardt rundt solcelle, da denne kan ta skade av det store trykket.

Ladeplaten min fungerer ikke, hva gjør jeg?
HYRE trådløs ladeplate er dessverre ikke kompatibel med alle power adaptere. Dersom du sliter med å lade enten telefon eller powerbank kan det hjelpe å prøve en annen adapter i huset eller skaffe deg en ny, vi anbefaler denne fra Linocell.

Kan man lade med solcelle gjennom vinduet?
Et vindu vil ofte ta bort store deler av effekt fra sol, det er derfor ikke sikkert det er nok styrke til at det lader i det hele tatt. I tillegg spiller tid på året inn på styrken i sollyset og dens plassering på himmelen.

Kan man lade med solcelle i overskyet vær?
Solcellene vi bruker, amerikanske Sunpower solceller, er de beste på markedet mtp overskyet vær, men lader såklart best i direkte sollys. Det er vanskelig å være nøyaktig i svaret på hvor fort solcellen lader i overskyet vær, siden det er avhenging av hvor tynt skylaget er. Ved tynt skylag vil efekten falle ca 10-25%, men om det helt overskyet med mørke skyer vil lade effekten være minimal. Dersom du vil lese mer om denne typen solceller sin effekt ved overskyet vær kan du lese på Sunpower sin side.

Hvordan bør solcelle ligge i forhold til solen for best effekt?
Solcellepanelets vinkel mot solen har stor betydning for ladeeffekt. Spesielt i Norge hvor solen er lavt på himmelen store deler av året er det viktig å sette solcellepanelet på skrå slik at det står vinkelrett mot solen (se illustrasjon). Det er også svært viktig at ikke at deler av solcellepanel er i skygge. Dersom solcellepanel for eksempel har skygge på 20% av solcellene, kan ladeeffekten falle helt ned til kun 10%.

positioning sun

Har du spørsmål angående HYRE og bruk, send gjerne en mail til info@alteredpower.no