Altered Power på digital VIS Demoday

Altered Power på digital VIS Demoday

7/4/2020

56 oppstartsbedrifter og over 100 investorer var klare for VIS Demoday da Covid-19-viruset rammet Norge i begynnelsen av mars. Tirsdag 7. april ble i stedet den digitale erstatningen lansert og åpnet av utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Målet er å få til enda flere investeringer.

Online.demoday.no er en arena hvor investorklare startup-selskaper kobles med de riktige investorene. Altered Power er ett av syv firma som er valgt ut til å bli presentert allerede første dag.


Disse bedriftene blir beskrevet slik:

«Selskapene er tidligfase høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Disse bedriftene har vist at de er svært levedyktige over tid, og leverer teknologi i verdensklasse. Det er selskaper som er vurdert som lovende og enten vil være i gang med å hente inn kapital eller planlegger å gjøre det i nærmeste fremtid. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team.»

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere oss gjennom online.demoday.no og retter en stor takk til VIS og deres samarbeidspartnere som har fått dette til på kort varsel.

Skulle du sitte klar med investeringsmidler, er minste investering 50 000,-. Er du bare interessert i å se hvordan vi presenterer oss, ta gjerne en kikk!

The Hybrid Recharger is launching on Kickstarter January 15th, 2019

Thank you! We will keep you updated!

Thanks! You are one of the 500 first customers who will be invited to order the first batch of HYRE products.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Something went wrong. Try again.