Add coupon code "FF" in checkout for FREE SHIPPING on purchases over € 199

Altered Power at digital VIS Demoday

7/4/2020

56 oppstartsbedrifter og over 100 investorer var klare for VIS Demoday da Covid-19-viruset rammet Norge i begynnelsen av mars. Tirsdag 7. april ble i stedet den digitale erstatningen lansert og åpnet av utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Målet er å få til enda flere investeringer.

[only in norwegian]

Online.demoday.no er en arena hvor investorklare startup-selskaper kobles med de riktige investorene. Altered Power er ett av syv firma som er valgt ut til å bli presentert allerede første dag.


Disse bedriftene blir beskrevet slik:

«Selskapene er tidligfase høy-kvalitetsbedrifter som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøer i Norge. Disse bedriftene har vist at de er svært levedyktige over tid, og leverer teknologi i verdensklasse. Det er selskaper som er vurdert som lovende og enten vil være i gang med å hente inn kapital eller planlegger å gjøre det i nærmeste fremtid. Det er selskaper med lovende teknologi, stort vekst- og markedspotensial, samt et godt team.»

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere oss gjennom online.demoday.no og retter en stor takk til VIS og deres samarbeidspartnere som har fått dette til på kort varsel.

Skulle du sitte klar med investeringsmidler, er minste investering 50 000,-. Er du bare interessert i å se hvordan vi presenterer oss, ta gjerne en kikk!