FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Forhåndssalg og produksjon

Forhåndssalget har nå vært åpent i litt over en uke - og for en start vi har fått!

24/2/2020

HYRE-produktene selger jevnt og trutt. Vi har i skrivende stund forhåndssolgt for over 170 000 kroner. Dette er en kjempegod start, og nok til at vi har satt i gang produksjonsforberedelsene.

Vi er i dialog med leverandører av både plastskall og kretskort, samt firma som skal teste og sertifisere produktene våre. Vi ønsker å produsere mest mulig lokalt i Norge og Europa. Vi jobber også intensivt med testing av elektronikken og optimering av strømoverføringen; vi har målt overføringseffekt på opp mot 90% ved hjelp av vår resonant-induktive teknologi, noe som er omtrent samme effekt man kan oppnå ved bruk av vanlig kabelkobling. Det kan enda bli bedre, eller som vår elektronikkekspert Nick sier "It's all a game of resonance". Solcellepanelene skal produseres i Kina og Corona-viruset gir oss noen utfordringer der, men foreløpig ser det ikke ut til å forsinke den første leveransen. Uansett er det spennende uker og måneder som ligger foran oss!

Vi legger nå til et nytt delmål for forhåndssalget, denne gangen på 300 000 kroner. Når vi når dette målet, får alle som har kjøpt et eller flere produkt en gratis HYRE-festestropp fra Voile straps til en verdi av 70kr!

Forhåndssalget er åpent helt til 31. mars, så om du ennå ikke har sikret deg en trådløs powerbank, den flotte ladeplaten eller "full pakke" med lykt og solcellepanel i tillegg, er det ennå ikke for sent.  Tips gjerne slekt og venner om produktene, vi vil jo gjerne at flest mulig skal få mulighet til å kjøpe.

Da vi åpnet forhåndssalget fikk vi tips fra observante følgere om at mikro-USB på ladeplate ikke var et valg for fremtiden, men at vi heller burde gå for USB-C. Vi endret da raskt til USB-C også på ladeplaten, slik vi allerede hadde valgt for teltlykten. Siden produktene ikke er produsert ennå, er det altså fortsatt mulig å gjøre noen endringer, så om du har forslag til endringer som vil gjøre HYRE enda bedre, lytter vi mer enn gjerne til råd! 


Dere når oss via Instagram, Facebook eller på epost til info@alteredpower.no.