FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Fra Thelon's kilder mot Store Slavesjø

20/5/2020

Møt HYRE-ambassadørene Marius Hatle og Kai Voldengen!

Marius og Kai er over gjennomsnittlig ivrige friluftsmennesker. Både som familiefedre og på tomannshånd på ekspedisjoner godt utenfor allfarvei. Vi kan trygt si at de trives «off-grid», og er dermed perfekte ambassadører og testpersoner for produktene våre. 


Begge har lang erfaring med friluftsliv. Marius har blant annet krysset Grønland og var i 2018 på tur nordvest i Canada, på jakt etter Helge Ingstads dalgrop, der Ingstad overvintret vinteren 1929. Sammen har de vært på flere lange turer i Femundsmarka. Ingstads tur kan du lese mer om i boken «Pelsjegerliv», mens Marius’ tur kan du se mer om her.

I 2021 skal de på tur til Canadas villmark, på jakt etter flere spor etter Helge Ingstads pelsjegerliv. Planleggingen av denne turen er allerede godt i gang og blant utstyret de skal ha med seg, er ulike HYRE-produkt. Vi er selvfølgelig stolte over at de velger å ta med våre produkt, men samtidig også trygge på at HYRE skal dekke energibehovet de har på turen, uavhengig av vær.


Begge er utdannet politi og har lang erfaring fra politiyrket, både innenfor ledelse og undervisning. I tillegg har begge allsidige idrettsinteresser. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Marius og Kai og høre om forberedelser til Canada-tur og når den tid kommer, gjennomføringen av denne. Du kan også følge dem direkte på Marius' instagramkonto @mariushatle.

Fortsettelse følger.

Marius


Kai