FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Covid-19 - Hvordan påvirker det oss

Hva skjer hos oss nå?

19/3/2020

Hos Altered Power er vi selvsagt også påvirket av COVID-19..

Vi jobber hjemmefra og gjør det vi kan for å levere HYRE-produktene i tide. Vi arbeider fortsatt med produksjonsforberedelser og vi kan utføre de fleste oppgavene fra våre hjemmekontor. Vi håper som alle andre at situasjonen vil normaliserer seg etter en par måneder, for da går vi etter planen over i produksjonsfasen. Våre samarbeidspartnere i Kina har allerede startet opp igjen produksjonen og vi håper og regner med at også fabrikkene i Europa klarer å holde hjulene i gang. Vi vil uansett holde dere oppdatert om status i nyhetsbrev.  

Når det er sagt, er vi ekstremt takknemlige til alle som har vist oss tillit ved å forhåndskjøpe HYRE-produkter gjennom kampanjen vår på startskudd.no. Kampanjen er heldigvis upåvirket av både karantene og isolasjon og holdes som planlagt åpen til 31. mars. Det er ennå ikke for sent å forhåndskjøpe rabatterte HYRE-produkter, men det er bare 16 komplette pakker igjen med 50% rabatt!

Til alle dere som er påvirket av krisesituasjonen vi befinner oss i: Stå på, hold avstand men stå sammen. Vi gleder oss fortsatt til å levere produktene våre og ta de i bruk der de hører hjemme, ute i naturen!


Alle oss i Altered Power,

Anders, Are, Nick, Renate, Bendik og Hallgeir