FRI FRAKT på ordre over 1999,-

HYRE i vakre Valldal

20/7/2020

HYRE skal testes ut i Norges vakreste fjordlandskap

I vakre Valldal finner man nesten alt man kan ønske seg av norske naturopplevelser. Juving og rafting mellom bratte fjellsider, utfordrende toppturer, avslappende padleruter og nattesøvn omkranset av det flotteste og mest fredfulle av norsk flora.

Valldal Naturopplevingar er lokalisert i sentrum av Valldal, men opererer over hele Sunnmøre, fra dalføret langs Storfjorden til toppen av Trollstigen. Hver dag tar de med de mange besøkende ut på eventyr i all slags vær. Dette stiller høye krav til sikkerhet og utstyr, og dermed også høye krav når de skal teste ut HYRE-produktene. Vi er stolt og glad for at Valldal Naturopplevingar vil være med og dokumentere at vi selger verdens beste powerbank!  

Erlend K. Ringstad eier, driver og er selv også turguide i Valldal Naturopplevingar. Han har erfaring med lignende teknologi fra da han syklet Norge på langs i 2014 med solcelle og medhørende powerbank i sekken. Da med blandede resultater. Han har også lagt mange mil bak seg både til fots og på ski i fjellheimen, og er spent på om HYRE kan utkonkurrere hans nåværende powerbank-favoritt.

“Vi ser virkelig frem til å prøve HYRE! Med ansvar for store turistgrupper er det ekstremt viktig å være forberedt på det meste, og jeg tror HYRE vil bidra til ekstra trygghet og i tillegg fleksibilitet i hva vi kan tilby våre kunder. Det er også et stort pluss å være forsynt med nok strøm til å alltid holde følgerne våre oppdatert i sosiale medier. Dette er en kjent utfordring for oss som driver kommersiell virksomhet mot friluftssegmentet. Og så er det selvsagt en viktig bonus at produktene baserer seg på 100% ren energi!” - Erlend K. Ringstad, daglig leder i Valldal Naturopplevingar  

Les mer om Valldal Naturopplevingar HER!