FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Klar, ferdig, produksjon!

Klar, ferdig, produksjon!

3/11/2020

Etter en lang utviklingsperiode kan vi nå med stor glede meddele at vi har startet produksjonen av kretskort og verktøy for støping av plast, og i dag fikk vi levert 42 000 magneter til oss i Bergen! Vår elektronikkproduksjonspartner og plastprodusent er norsk og skandinavisk, og vi er fornøyde med at vi klarer å opprettholde en stor andel av produksjonen lokalt. Vi kommer til å fortelle mer om produsentene våre i løpet av de neste ukene.

Det er mange utfordringer som oppstår underveis i prosessen mot leveringsklare produkter, også med tanke på hva som beveger seg parallelt innen teknologiutvikling ute i markedet. Ganske nylig ble det et par våkenetter på vår kjære grunnlegger, Anders Kvåle, da han fikk nyss om hva Apple pønsker på. De av oss som har fulgt med i teknologiverden siste tiden, vet at Apple har lansert en ladeløsning med tilsvarende prinsipp som vår HYRE trådløse ladeplate. De gikk først ut med produktnyheten AirPower, en ladeplate man kunne legge telefonen på uten hensyn til posisjonering, men denne viste seg å ikke møte standarden som Apple ønsker å leve opp til. Det ble med ett veldig spennende å følge med på hvordan de kom til å løse dette. Det viser seg nå at de har valgt magneter som posisjoneringsmetode for å øke effekt og redusere overoppheting, altså samme metode som vi benytter i HYRE-serien. Dette betyr at iPhone 12 har en magnetisk ladesone på baksiden av telefonen.


Dette er naturligvis en kjærkommen bekreftelse på at våre valg i produktutviklingen har vært riktige, men samtidig kunne vi ikke være sikre på om HYRE-serien ville gi en god brukeropplevelse sammen med de nyeste iPhone-modellene. Dette har skapt nye veivalg som potensielt kunne forsinke produksjon ytterligere. Med våre verdier til grunn, har vi valgt å tilpasse HYRE til å være kompatibel med Apples løsning, noe som dermed har forlenget tidslinjen med noen uker til.


Vi står på for fullt for å kunne levere produktene så raskt som mulig, og vi vet at dette kommer til å bli en produktserie vi kan være stolt av. Til alle dere som har forhåndskjøpt - igjen takk for tålmodigheten!


Hilsen oss i HYRE-teamet