FRI FRAKT på ordre over 1999,-

Half Nature.
Half Science.

Vår historie

Behov for energi

Stadig større deler av livene våre skjer i den digitale verden. Det er blitt vanlig å ha med seg ulike elektroniske dingser hvor enn man går, også ute i naturen. Teknologiene vi har med oss i form av telefoner, kamera, smartklokker, GPS, droner og mye annet har gjort oss avhengig av batterier. Dette skaper også et økt behov for tilgang til strøm.

Elektronisk utstyr gir gjerne en følelse av trygghet når man er på tur, og telefonen sørger for at familie og venner bare er et tastetrykk unna. Det kan imidlertid være stressende å hele tiden skulle sørge for at de elektroniske enhetene har nok strøm. Alt det batteridrevne utstyret veier også litt, og en tung sekk kan fort påvirke en naturopplevelse negativt.

Hvordan kan vi møte disse utfordringene på en miljøvennlig og bærekraftig måte?

Energi fra naturen

Vår misjon er å bane vei mot en trådløs verden. En verden hvor energi blir hentet fra naturen til der du trenger den og når du trenger den, mens du nyter tiden på tur så lenge du vil.  

«Færre batterier og èn ren energikilde gir mulighet for en komfortabel og miljøvennlig opplevelse av naturen.»

Vi ønsker å hjelpe deg til å bli mer mobil og sørge for at du alltid har fornybar strøm tilgjengelig. Samtidig vil vi redusere bruken av batterier ved å sørge for at du får strøm direkte til de elektroniske enhetene dine fra èn og samme kilde.

Slik fungerer det

HYRE trådløs powerbank er hybridladeren som gir strøm til det du trenger, når du trenger det. HYRE trådløs powerbank kan lades opp hjemme med HYRE ladeplate eller ute på tur med HYRE solcelle. Powerbanken og solcellen er begge robuste og vanntette. HYRE støtter Qi-standarden for trådløs lading og sørger for kompatibilitet med alle kommersielle Qi-ladere, mobiltelefoner, airpods og andre produkter som støtter denne standarden.

Ved å samle energien som allerede finnes i omgivelsene og lagre denne i vår powerbank, gir det deg en kontinuerlig og pålitelig flyt av energi. HYRE er starten på et økosystem som utnytter både vann-, vind- og solenergi for å lade dine elektroniske enheter.


Utviklet og produsert i Norge

Alle produktene i HYRE serien er utviklet og produsert lokalt. Vi startet i 2018, og endelig er HYRE produktene blitt en realitet. Vi har siden starten hatt base i nyskapningsparken på Vis i Bergen med både kontor og produksjon.